Θέλεις βοήθεια με τα Social Media (προσωπικά ή εταιρικά);

Ξέρω..Δεν ειναι εύκολο, να ξυπνάς κάθε πρωί και να αναρωτιέσαι “τι ποστάρουν πάλι σήμερα?”…

Βαρέθηκες να προσπαθείς συνεχώς να βρεις τι να δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;

Σας παρουσιάζουμε “Τα ημερολόγια μου – myCALENDARS” Η Απόλυτη Λύση για τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για Ελεύθερους Επαγγελματίες και Μικρές Επιχειρήσεις κάθε είδους (εκπαιδευτήρια κάθε είδους, virtual assistants κλπ).

“Τα ημερολόγια μου – myCALENDARS” σας δίνουν ένα καθημερινό πρόγραμμα δημοσιεύσεων με όμορφο, έτοιμο περιεχόμενο (κείμενα και γραφικά) και ισχυρά κίνητρα για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας, διασφαλίζοντας ότι θα ξέρετε πάντα τι να δημοσιεύσετε. 

Γιατί σε όλες τις πλατφόρμες η συνέπεια μετράει! 

Καθημερινές/εδομαδιαίες αναρτήσεις προσαρμοσμένες στις δικές σας κατηγορίες*.

Το υλικό είναι συνδρομιτικό και η ελάχιστη παραγγελία εί 3 μήνες. Δες τις τιμές εδώ:

Δεδομένα της αγοράς ή τι να σκεφτείς πριν ξεκινήσεις

Πολλοί άνθρωποι ελέγχουν τα τηλέφωνα τους ακόμα και όταν είναι καθ’ οδόν, κάνοντας τα τον πιο βολικό τρόπο πρόσβασης στα κοινωνικά δίκτυα. Θυμηθείτε να διατηρείτε τις αναρτήσεις και τις εικόνες σας φιλικές προς κινητές συσκευές .

Τα πιο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα είναι το Facebook, το YouTube, το Instagram, και το TikTok. Το Facebook διαθέτει περίπου 2,9 εκατομμύρια μηνιαίους χρήστες, ενώ το YouTube έχει περίπου 2,5 εκατομμύρια.

Γνωρίζοντας ποιες πλατφόρμες έχουν τους περισσότερους χρήστες, μπορείτε να προσδιορίσετε ποια κοινωνικά δίκτυα να χρησιμοποιήσετε για να προσεγγίσετε ένα μεγάλο μέρος του στοχευμένου κοινού σας. 

Το μάρκετινγκ στα κοινωνικά δίκτυα μέσω του Facebook φαίνεται να έχει τη μεγαλύτερη απήχηση, καθώς έχει την πιο εκτενή βάση ενεργών χρηστών.

Το 91% των χρηστών έχει πρόσβαση στα κοινωνικά δίκτυα μέσω κινητής συσκευής. 

Το 70% των πελατών κοιτάζει το Instagram. Το Instagram μπορεί να είναι η κατάλληλη πλατφόρμα για την εταιρεία σας. Σύμφωνα με τα στοιχεία*, το 70% των αγοραστών περιηγείται στο Instagram όταν πραγματοποιεί αγορές. Μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να δημιουργήσετε κατάστημα στην πλατφόρμα για να αυξήσετε τις μετατροπές και να επεκτείνετε το κοινό σας.

 *(Statistica)

Συχνές ερωτήσεις

1. Αγαπημένοι Πυλώνες Περιεχομένου (κατηγορίες) για Μικρές Επιχειρήσεις ή Επιχειρηματίες:

 1. Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο

  • Οδηγίες πώς να κάνετε κατι (How to)
  • Εμπεριστατωμένες πληροφορίες για τον κλάδο και τα προιόντα του.
 2. Αλληλεπιδραστικό Περιεχόμενο

  • Διαδραστικές αναρτήσεις (δημοσκοπήσεις, έρευνες και κουίζ).
  • Περιεχόμενο που δημιουργείται από χρήστες.
 3. Προωθητικό Περιεχόμενο

  • Ειδικές προσφορές και λανσαρίσματα προϊόντων.
  • Μελέτες περιπτώσεων.
 4. Περιεχόμενο που εμπνέει

  • Ιστορίες επιτυχίας και παρασκήνια από τη δημιουργία προιόντων.
  • Εμπνευσμένα αποφθέγματα.
 5. Ψυχαγωγικό Περιεχόμενο

  • Αστεία εικόνες και βίντεο, βίντεο για διασκέδαση.
  • Ενδιαφέροντα γεγονότα.

2. Πόσο συχνά πρέπει οι επιχειρήσεις να δημοσιεύουν στα κοινωνικά δίκτυα;

Η συχνότητα των δημοσιεύσεων στα κοινωνικά δίκτυα εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η πλατφόρμα, το κοινό στόχος και η στρατηγική περιεχομένου. Οι ειδικοί συνιστούν τη δημοσίευση περίπου μία ή δύο φορές την ημέρα σε ιστοσελίδες όπως το Facebook και περίπου τρεις φορές την εβδομάδα στο Instagram. Ωστόσο, η ποιότητα πρέπει πάντα να προηγείται της ποσότητας. Είναι καλύτερο να δημιουργείτε και να μοιράζεστε πολύτιμο, σχετικό περιεχόμενο λιγότερο συχνά παρά να κατακλύζετε το κοινό σας με χαμηλής ποιότητας ή επαναλαμβανόμενες δημοσιεύσεις. Η παρακολούθηση της αλληλεπίδρασης και η ανάλυση της ανταπόκρισης του κοινού μπορεί να βοηθήσει στον καθορισμό της βέλτιστης συχνότητας δημοσιεύσεων για την επιχείρησή σας.

3. Πόσο αποτελεσματικά είναι τα κοινωνικά δίκτυα στην προώθηση μικρών επιχειρήσεων;

Τα κοινωνικά δίκτυα μπορούν να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά στην προώθηση μικρών επιχειρήσεων. Προσφέρουν μια προσιτή και προσβάσιμη πλατφόρμα για να προσεγγίσετε ευρύ κοινό, να χτίσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας και να αλληλεπιδράσετε με τους πελάτες.

4. Πώς χρησιμοποιούνται τα κοινωνικά δίκτυα επαγγελματικά;

Τα κοινωνικά δίκτυα χρησιμοποιούνται επαγγελματικά με διάφορους τρόπους. Επιτρέπουν στους επαγγελματίες να χτίσουν ένα brand, να καθιερώσουν ηγετική σκέψη και να δικτυωθούν με συναδέλφους του κλάδου. Οι ειδικοί μπορούν να μοιραστούν πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες, να συμμετάσχουν σε συζητήσεις του κλάδου και να συνδεθούν με πιθανούς πελάτες ή εργοδότες. Τα κοινωνικά δίκτυα παρέχουν επίσης μια πλατφόρμα για επαγγελματική ανάπτυξη μέσω διαδικτυακών μαθημάτων, σεμιναρίων και εξειδικευμένων κοινοτήτων.

5. Πώς μπορούν οι επιχειρήσεις να στοχεύσουν αποτελεσματικά το κοινό τους στα κοινωνικά δίκτυα;

Οι επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν διάφορα εργαλεία και στρατηγικές για να στοχεύσουν αποτελεσματικά το κοινό τους στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο καθορισμός των buyer personas ή των ιδανικών προφίλ πελατών μπορεί να βοηθήσει στην κατανόηση των δημογραφικών στοιχείων, των ενδιαφερόντων και των συμπεριφορών του κοινού-στόχου.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες για να δημιουργήσετε στοχευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο που να ανταποκρίνεται στο κοινό που επιδιώκετε. Οι πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων παρέχουν επίσης προηγμένες επιλογές στόχευσης, όπως τοποθεσία, ηλικία, ενδιαφέροντα και προσαρμοσμένα κοινά με βάση τους επισκέπτες της ιστοσελίδας ή υπάρχοντες πελάτες. Η τακτική παρακολούθηση και ανάλυση της απόδοσης των εκστρατειών μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση των προσπαθειών στόχευσης και στη βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων.

Το Ημερολόγιό σας είναι ένα μηνιαίο πρόγραμμα δημοσίευσης στα κοινωνικά ν δίκτυα που πρόκειται να φέρει επανάσταση στην παρουσία σας στο διαδίκτυο, με μια μοναδική και ισχυρή φόρμουλα περιεχομένου που συνδυάζει αναρτήσεις εκπαίδευσης, προβολής και παρουσίας. Το myCalendar παρέχει μια στρατηγική κοινωνικών μέσων υψηλής απόδοσης, που όχι μόνο προσελκύει το κοινό σας αλλά και οδηγεί στην ανάπτυξη.

Θέλεις να το φτιάξεις μόνος/η σου; Ζήτησε μια εκπαιδευτική συνεδρία 1:1 (ιδιαίτερο μάθημα).

Είσαι Virtual Assistan? Ζήτησε ν’αγοράσεις τα ημερολόγιά μου με δικαιώματα reshelling.