Βιογραφικό:
Ο σκοπός του

Ένας και μοναδικός! Μέσα σε 6'' πρέπει να τραβήξει την προσοχή του manager για να κερδίσεις εσύ το ραντεβού για τη συνέντευξη.

~Συνέχεια του άρθρου στο ΔΩΡΕΑΝ on line σεμινάριό μας.

Είδη βιογραφικού
CV ή Resume;

Στην Ελλάδα χρησιμοποιούμε μόνο τη λέξη Βιογραφικό. Στο ίντερνετ όμως θα βρεις και τα Resumes, τα CVs, τα Professional, τα creative, τα Functional κ.α.
~Συνέχεια του άρθρου στο ΔΩΡΕΑΝ on line σεμινάριό μας

Πες όχι στα κλισέ Η νέα εμφάνιση

Η εικόνα (design) του βιογρα-φικού είναι το κλειδί. Ξέχασε τα ασπρόμαυρα και κάνε το βιογραφικό σου να ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά!

~Συνέχεια του άρθρου στο ΔΩΡΕΑΝ on line σεμινάριό μας

Η σωστή δομή του βιογραφικού

Το βιογραφικό σου περιέχει τους κυριότερους σταθμούς της ζωής σου σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.
~Συνέχεια του άρθρου στο ΔΩΡΕΑΝ on line σεμινάριό μας.

Βιογραφικό
Λέξεις κλειδιά

Ένας manager στον ελάχιστο χρόνο που διαθέτει για το βιογραφικό σου (6-20'') ψάχνει να βρει συγκεκριμένες λέξεις...
~Συνέχεια του άρθρου στο ΔΩΡΕΑΝ on line σεμινάριό μας.

"Θανάσιμα λάθη" στο βιογραφικό

Υπάρχουν κάποια λάθη που πρέπει να αποφύγεις οπωσδήποτε! Ορθογραφικά λάθη και λάθη δομής.
~Συνέχεια του άρθρου στο ΔΩΡΕΑΝ on line σεμινάριό μας.

Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχει επιδεινώσει σε μεγάλο βαθμό τους δείκτες ανεργίας της χώρας. Δυστυχώς Σύμφωνα με τη ΕΛ.ΣΤΑΤ έχει επηρεάσει περισσότερο τις νεότερες ηλικίες… Σύμφωνα με έρευνες, οι νέοι που παραμένουν άνεργοι για μεγάλα χρονικά διαστήματα, έχουν την τάση να κερδίζουν χαμηλά εισοδήματα και στο υπόλοιπο της ζωής τους. Οι 7 στους 10 νέους ανθρώπους στην Ελλάδα επιθυμούν να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό προκειμένου να έχουν καλύτερη ποιότητα ζωής.

Τα στατιστικά και η ανάλυσή τους συνήθως σπέρνουν πανικό, αλλά δεν λένε ότι η ελπίδα χάθηκε. Πρέπει από κάπου να αρχίσεις αφού ψάχνεις για δουλειά και το «κάπου» είναι το βιογραφικό σου. Είναι πιθανόν η πιο σημαντική σελίδα που θα γράψεις στη ζωή σου! Και πρέπει να κάνει αμέσως εντύπωση.

Φαντάσου ότι παίρνεις μέρος σε ένα διαγωνισμό ταλέντων και έχεις 6 μόνο δευτερόλεπτα για να κερδίσεις τους κριτές, και να σε περάσουν στην επόμενη φάση.

Το βιογραφικό σου κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά. Πρέπει μέσα σε 6 δευτερόλεπτα να τραβήξει την προσοχή του manager για να κερδίσεις τις εντυπώσεις και το ραντεβού για τη συνέντευξη.

Θέλεις Βοήθεια;

Κλείσε τη θέση σου τώρα σε ένα από τα σεμινάρια/ εργαστήρια συγγραφής βιογραφικών ή παρακολούθησε το on line ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο μας.

Αγόρασε από έτοιμα πακέτα των βιογραφικών μας και προσάρμοσε το στις ανάγκες σου. Όλα τα πρότυπα βιογραφικών μας είναι σε επεξεργάσιμα αρχεία (*.dotx)

Πακέτα 5 έτοιμων βιογραφικών από 15€

Πώς θα διαλέξω το σωστό βιογραφικό; Τι πρέπει να προσέξω;